Scoici Italiano
Scoicile Italiano este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de oregano, fulgi de piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Scoici Japoneze (Sake Aburit Scoici), Scoici Kam Heong (scoici parfumate aurii), și Scoici La Grătar (Scoici Mici De Gât).
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti usturoiul in unt scurt. Se amestecă vinul și se condimentează cu oregano, pătrunjel și fulgi de ardei roșu.
Puneți scoici în amestecul de vin. Acoperiți și aburiți până când toate scoicile s-au deschis: aruncați orice care nu se deschide.
Serviți în boluri de supă și bulion de ladă generos peste ele.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.