Satay de porc cu sos de arahide
Carne de porc Satay cu sos de arahide scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 43 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 28 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, filet de porc, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Satay de porc cu sos de arahide, Satay de pui cu sos de arahide, și Pui Satay cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Tăiați filetul de porc pe jumătate pe lungime.
Așezați folie de plastic peste jumătățile de filet; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Tăiați fiecare filet pe jumătate în diagonală peste Bob în benzi de 1 inch.
Așezați benzi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Se toarnă peste fâșiile de filet în pungă, se aruncă pentru a acoperi și se sigilează punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră, întorcând punga ocazional.
În timp ce filetul marinează, înmuiați frigarui în apă 30 de minute.
Scoateți fâșiile de filet din pungă; aruncați marinada. Filetați 1 bandă pe fiecare frigăruie.
Așezați frigarui pe un suport pentru broiler acoperit cu spray de gătit; se fierbe 3 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Se servește cu sos de arahide.