Salsa de roșii prăjită și sos de scufundare cu cremă dulce de ananas

Salsa de roșii prăjită și sos de scufundare cu cremă dulce de ananas
Salsan de roșii prăjite și sos dulce de cremă de ananas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 199 calorii, 0g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 11 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți ananas, maioneză, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Sosul de scufundare cu cremă de ardei dulce de ananas al lui Bennigan, Pene de cartofi dulci prăjiți cu sos de iaurt, și Grisine italiene (Grissini) cu sos de roșii prăjite lent (fără Gluten, Paleo, Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, salsa, ananasul, 2 linguri de suc de ananas rezervat și zahărul împreună într-un bol de amestecare cu un mixer electric de mână pe mediu până se amestecă bine, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
MaionezăMaioneză
AnanasAnanas
Dientes De AjoDientes De Ajo
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Se răcește la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bellissima Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista