Salsa de anghinare
Rețeta Salsan cu anghinare este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo-vegetariană pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 61 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână inimioare de anghinare marinate, busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este bun. Încercați Salsa de anghinare cu măsline, salsa de anghinare groasă și flori crocante de anghinare cu salsa verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună inimile de anghinare, roșiile, ceapa, măslinele, usturoiul, sare și piper.
Se servesc rece, sau la temperatura camerei, cu chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.