Salata verde cu nuci condimentate este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 174 calorii. Un amestec de țelină, salată cu frunze roșii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Păstrăv Cu Nuci Condimentate, Salată de clementină cu nuci condimentate și ceapă murată, și Salată de brânză de capră și nuci condimentate cu vinetă de muștar.
Instrucțiuni
1
Bateti zaharul, uleiul de masline, 2 linguri. apă, sare, scorțișoară și chimen într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați nuci și aruncați pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana cand nucile sunt crocante si usor glazurate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Bateți uleiul de măsline, oțetul, coaja de portocală și sucul într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper. Rupeți salata verde în bucăți mari și îngrămădiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ