Salată proaspătă de mazăre cu ridichi, roșii și mentă
Rețeta salată proaspătă de mazăre cu ridichi, roșii și mentă poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. Această garnitură are 86 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită sare, piper, roșii cherry și mentă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Salată Orzo cu roșii de struguri și ridichi, Roșii Cu Mentă Proaspătă, și Salată De Cartofi Chutney De Mentă Cu Ridichi, Scallions Și Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală mazărea; se pune într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazărelor; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Combinați sucul, oțetul și uleiul într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați mazărea, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Stropiți amestecul de suc peste salată, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.