Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Orzo cu roșii și busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet balsamic, cuișoare de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată orzo de roșii și busuioc, Orzo cu roșii uscate la soare și busuioc, și Supă de roșii de busuioc cu Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 până la 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați orzo și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Între timp, clătiți și miezuiți roșiile; se toacă și se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați busuioc, usturoi, ulei de măsline și oțet; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Oțet
Usturoi
Busuioc
5
Scurgeți bine pastele și adăugați la amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Paste
6
Se amestecă, adăugând parmezan, sare și piper după gust.