Salată de varză cu sos acidulat de semințe de muștar

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Varza de varză cu sos de semințe de muștar picant ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, semințe de muștar maro, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Broccoli cânepă Slaw cu sos de muștar picant, Salată De Varză Roșie Cu Sos Picant De Ghimbir De Morcovi, și Salată de varză de mere cu sos cremos de semințe de Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați semințe de muștar și chimen; gatiti 90 de secunde sau pana cand semintele de mustar incep sa apara.
Se ia de pe foc. Se amestecă usturoiul și jalapeo; lasa sa stea 2 minute.
Adăugați oțet, zahăr, sare și piper, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de varză; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute.