Salată de Sunchoke ras cu parmezan și Rucola

Salată de Sunchoke ras cu parmezan și Rucola
Salata sunchoke ras cu parmezan și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.1 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, sunchokes, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu parmezan ras, Salată de rucola și parmezan ras, și Salată de rucola cu parmezan ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați sunchokes și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați foarte subțire sunchokes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Transferați într-un castron mare și adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, șalota și pătrunjelul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați rucola și jumătate din așchii de parmezan și condimentați cu sare și piper. Aruncați salata și transferați-o într-un platou. Împrăștiați așchii de parmezan rămași deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista