Salată de rucola cu prosciutto și ciuperci de stridii

Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Salata de rucola cu prosciutto și ciuperci de stridii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână prosciutto di parma, rucola pentru bebeluși, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Penne cu ciuperci de stridii, Prosciutto și mentă, Penne cu ciuperci de stridii, Prosciutto și mentă, și Salată de stridii afumate și cartofi cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 6 minute.
Transferați ciupercile într-un castron și lăsați să se răcească.
Într-un castron mare, bateți oțetul cu coaja de lămâie și restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați bețișoarele de țelină, rucola și ciupercile și aruncați ușor.
Transferați salata într-un platou sau castron mare, acoperiți cu Pecorino Toscano, prosciutto și frunze de țelină și serviți imediat.