Salată de rucola cu măsline, Pancetta și așchii de parmezan

Salata de rucola cu măsline, Pancetta și așchii de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 430 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola, pancetta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Salată de rucola cu măsline, Pancetta și așchii de parmezan, Rețetă De Anghinare Pentru Bebeluși Cu Ulei De Măsline Și Așchii De Parmezan, și Salată de pere, rucola și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați pancetta într-un singur strat într-o tigaie antiaderentă medie. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste si crocant (nu intoarceti), aproximativ 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Bateți uleiul și sucul de lămâie într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Așezați rucola și măslinele într-un castron mediu; aruncați cu pansament. Împărțiți salata între farfurii. Se acoperă cu pancetta și așchii de parmezan.