Salată de roșii Heirloom cu verdeață proaspătă, brânză albastră și sos cremos de arpagic
Salata de roșii Heirloom cu verdeață proaspătă, brânză albastră și pansament cremos de arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 374 calorii. Dacă aveți la îndemână roșii de moștenire, ulei de măsline, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 31%. Încercați Porumb la grătar și roșii-salată de ceapă dulce cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, Salată de roșii Heirloom cu brânză albastră, și Salată Laterală De Roșii Heirloom Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați verdeața într-un castron și aruncați cu oțetul și uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Verzii
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați pe un platou. Aranjați roșiile peste verdeață, presărați sare și stropiți cu pansament de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Verzii
Arpagic
Sare
3
Presărați brânză albastră deasupra și garnisiți cu câțiva arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic Proaspăt
Brânză Albastră
4
Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează.