Salată de păstrăv afumat cu brânză de capră Croomultes
Nevoie de o felul principal pescatarian? Salata de păstrăv afumat cu Croucultes cu brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 8.97 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, ulei de măsline, radicchio și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Încercați Mușcături de păstrăv afumat și brânză de capră, Brânză de capră, usturoi prăjit și Croute de roșii, și Salată de migdale afumate și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, muștarul Dijon, sarea și 1/4 linguriță de piper negru.
Adăugați 1/3 cană de ulei încet, șoptind.
Puneți feliile de baghetă pe o foaie de copt și periați blaturile cu restul de 1 1/2 linguri de ulei. Se fierbe până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor. Întoarceți feliile și acoperiți fiecare cu o felie de brânză de capră. Se fierbe până când brânza este moale și caldă, aproximativ 2 minute.
Presărați puțin piper peste fiecare Crot.
Între timp, aruncați spanacul și radicchio în pansament.
Pune salata pe farfurii. Se acoperă cu păstrăvul și crotele cu brânză de capră.
Adăugați o mână de frise la spanac și radicchio.
Recomandarea vinului: Chavignol din Franța este renumit în întreaga lume atât pentru Sancerre, fabricat din Sauvignon blanc, cât și pentru brânza de capră delicioasă. Nu este întâmplător că sunt splendide împreună. Încercați un Sancerre aici pentru același efect delicios.