Salată De Kale Cu Vinetă Bagna Cauda
Salata Kale cu Bagna cauda Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți hamsii de staniu, ulei de măsline, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpina groasă din Centrul kale, rupând cu grijă partea inferioară a frunzelor și apoi trăgând în sus de-a lungul tulpinii. Frunza ar trebui să iasă în tact, lipsind Centrul când tulpina a fost odată.Stivați frunzele de kale cu cele mai mari în partea de jos, cele mai mici în partea de sus.
Rulați frunzele în lățime într-un trabuc. Întoarceți rola astfel încât deschiderea să atingă placa de tăiere. Tăiați subțire trabucul rezultatul va fi panglici frumoase de kale.In un bol mare de amestecare, aruncați panglicile de kale împreună cu pansamentul. Gustați pentru condimentare și serviți cu nuci presărate deasupra, dacă using.In un mic robot de bucătărie sau blender, combinați hamsiile și uleiul din staniu, capere, usturoi și coajă și suc de lămâie. Se pulsează până se toacă grosier.Între timp, topiți untul într-o cratiță mică sau în cuptorul cu microunde.
Adăugați uleiul de măsline în procesor și piureul până se emulsionează. Treceți în untul topit fierbinte și pulsați de câteva ori până când se combină. Gust pentru condimente-hamsiile și caperele pot fi sărate, așa că nu doriți să adăugați mai mult până la end.To serviți, aruncați vinaigreta cu varză crudă, escarolă sau spanac. Sau serviți alături de legume crude ca un sos de scufundare mai tradițional. Pansamentul se poate păstra până la o săptămână la frigider. Reîncălziți ușor în cuptorul cu microunde înainte de utilizare.