Salată de gelatină de afine II
Salata de gelatină de afine II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 206 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ananas, topping biciuit, amestec de zmeură jell-O și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Gelatină Peach-Cranberry, Salată De Gelatină De Afine-Eggnog, și Mucegai De Salată De Gelatină De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sirop.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a face 2 căni lichide. Într-o cratiță la foc mediu, combinați lichidul cu gelatina; se amestecă până se dizolvă.
Se ia de pe foc și se răcește până se fixează parțial.
Bateți împreună crema de brânză și sosul de salată; se adaugă la amestecul de gelatină și se amestecă. Îndoiți toppingul biciuit și amestecați bine. Scoateți 1 1/2 căni de amestec și rezervați. La amestecul rămas se adaugă ananasul, afinele, nucile și merele.
Se toarnă amestecul de gelatină și fructe într-un vas sau castron mare și se acoperă cu amestec rezervat. La frigider până la răcire.