Salată De Gelatină Cu Șase Straturi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de gelatină cu șase straturi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 144 calorii. Dacă aveți gelatină portocalie, ananas, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Gelatină Cu 7 Straturi, Salată De Gelatină Cu Șapte Straturi, și Salată De Gelatină Roșie.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați un pachet de gelatină de var în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Într-un castron mic, bateți smântâna până se îngroașă ușor.
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți o treime din frisca în gelatina de var. Lingură într-un 4-qt. castron. Se dă la frigider până când este ferm. Refrigerați frisca rămasă.
Într-un castron, dizolvați un pachet de gelatină portocalie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți portocalele mandarine. Lingura peste stratul de var cremos. Se dă la frigider până când este ferm.
Într-un castron, dizolvați gelatina de lămâie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți o treime din frisca. lingura peste stratul portocaliu. Se dă la frigider până când este ferm.
Într-un castron, dizolvați pachetul rămas de gelatină de var în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți ananasul. Lingură peste stratul cremos de lămâie. Se dă la frigider până când este ferm.
Într-un castron, dizolvați pachetul rămas de gelatină portocalie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți frisca rămasă. Lingura peste stratul de var. Se dă la frigider până când este ferm.
Într-un castron, dizolvați gelatina de căpșuni în apa clocotită rămasă; amestecați apa rece rămasă. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți bananele. Lingura peste stratul portocaliu cremos. Se da la frigider peste noapte.