Salată De Gelatină Cu Șase Straturi

Salată De Gelatină Cu Șase Straturi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de gelatină cu șase straturi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 144 calorii. Dacă aveți gelatină portocalie, ananas, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Gelatină Cu 7 Straturi, Salată De Gelatină Cu Șapte Straturi, și Salată De Gelatină Roșie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați un pachet de gelatină de var în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Într-un castron mic, bateți smântâna până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți o treime din frisca în gelatina de var. Lingură într-un 4-qt. castron. Se dă la frigider până când este ferm. Refrigerați frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un castron, dizolvați un pachet de gelatină portocalie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți portocalele mandarine. Lingura peste stratul de var cremos. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-un castron, dizolvați gelatina de lămâie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți o treime din frisca. lingura peste stratul portocaliu. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron, dizolvați pachetul rămas de gelatină de var în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți ananasul. Lingură peste stratul cremos de lămâie. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron, dizolvați pachetul rămas de gelatină portocalie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți frisca rămasă. Lingura peste stratul de var. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Într-un castron, dizolvați gelatina de căpșuni în apa clocotită rămasă; amestecați apa rece rămasă. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți bananele. Lingura peste stratul portocaliu cremos. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
(carton Bloc)(carton Bloc)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista