Salată De Fasole Verde Pesto

Salată De Fasole Verde Pesto
Pesto salata de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, parmezan, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fasole Verde Pesto, Salată De Pesto De Fasole Verde Prăjită, și Salată De Fasole Verde Și Cartofi Cu Pesto.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere completă, rulantă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pulse busuioc, usturoi și nuci de pin într-un procesor de alimente până la tocat fin. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului. Cu mașina în funcțiune, turnați încet ulei. Opriți procesorul, adăugați parmezan și puls până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. (Face aproximativ 2/3 cana pesto.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Transferați într-un castron și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, dar crocantă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5
Scurgeți, clătiți sub apă curgătoare rece, apoi uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
6
Transferați într-un castron și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Chiar înainte de servire, aruncați fasolea într-un castron mare cu suficient pesto pentru a acoperi. (Acoperiți și refrigerați orice pesto rămas.) Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Serviți la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista