Salată De Fasole Și Rucola
Salata de fasole și Rucola este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi și/sau fasole verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fasole, Rucola Și Paste, Salată De Fasole, și Salată de fasole și cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Într-un castron mare, aruncați fasolea cu uleiul de măsline și usturoiul.
Lăsați fasolea să se odihnească aproximativ 10 minute, apoi așezați fasolea pe un pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă. Îndoiți folia peste fasole și pliați capetele foliei de două ori.
Așezați pachetul de folie pe grătar, cu cusătura în sus și grătiți timp de 25 până la 30 de minute.
Lăsați fasolea să se răcească câteva minute, apoi combinați-le într-un castron încăpător cu rucola, coaja de lămâie și sare și piper după gust, aruncând până când rucola este ofilită, 2 până la 3 minute.
Din carte Grilling Vegan Style: 125 de rețete aprinse pentru a transforma fiecare mușcătură într-un grătar în curte de John Schlimm. Retipărit prin aranjament cu Da Capo pe tot parcursul vieții, membru al Grupului Perseus Books. Drepturi de autor 2012.