Salată de cartofi crăpată

Salata de cartofi crăpați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, o ceapă gânditoare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Chipsuri de cartofi cu ardei crăpați cu baie de ceapă, Saag ' s Basil Cracked Pepper cârnați cu Gnocchi de cartofi dulci, și salata de morcov prăjită cu cracked pepper crincalme fra crincalche + o carte de bucate diy salata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii noi timp de 15-20 de minute, apoi se scurg și se întorc în tigaie. Bateți ușor fiecare cartof cu un tocător sau o furculiță, astfel încât să fie crăpate, dar totuși întregi. Reveniți la căldură și turnați vinul alb. Se fierbe cu înverșunare timp de 2-3 minute până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat. Se amestecă uleiul de măsline, ceapa roșie feliată subțire și pătrunjelul tocat aproximativ. Condimentează și aruncă împreună.