Salată De Calmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de calmar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.72 pe portie. O porție conține 347 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Calmar, Salată de calmar sau salată de caracatiță - stil japonez, și Salată de calmar și midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți calmarul trăgând tentaculele și capul. Ajungeți în corp și scoateți pană tare și aruncați-o. Îndepărtați pielea colorată de pe corp. Clătiți sub apă rece și tăiați corpul în inele.
Tăiați tentaculele din cap și aruncați capul.
Așezați ceapa, usturoiul, vinul și apa într-o tigaie medie. Aduceți lichidul la fierbere.
Adăugați calmarul pregătit. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
În timp ce calmarul gătește pregătiți pansamentul. Într-un castron mic amestecați șalota, 2 căței de usturoi, ulei de măsline, coajă de lămâie, suc de lămâie și sare un piper după gust.
Scurgeți calmarul fiert și lăsați să se răcească ușor. Într-un castron mediu aruncați calmarul cu capacul de pansament și lăsați la marinat cel puțin 15 minute și serviți.