Salată caldă de dovleac cu mămăligă și semințe de dovleac confiate
Salata caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. Un amestec de rucola, sare, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata lui Lanny cu semințe de dovleac confiate, Plăcintă cu dovleac Gingersnap cu semințe de dovleac confiate, și Supă de dovleac cu semințe de dovleac confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți făina de porumb, apa și 2 1/4 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță grea de 4 litri, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, până când mămăliga este cremoasă și fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, apoi se amestecă 11/2 linguri de unt și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Lingurați mămăliga pe centrul unei foi mari de copt ușor unsă cu unt, apoi întindeți uniform într - un dreptunghi de 10 x 7 inci (aproximativ 1/2 inch grosime). Acoperiți cu folie de plastic, apoi introduceți mai multe găuri în folie cu un cuțit mic ascuțit și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuțit
1
Topiți untul de lingură rămas într-o cratiță grea la foc moderat. Se amestecă zahărul, chimenul, scorțișoara, boiaua, cayenne și 1/4 linguriță sare, apoi se gătește, fără a amesteca, până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Unt
Chimen
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați semințe de dovleac și gătiți, amestecând ocazional, până când semințele sunt umflate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Semințe
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Când semințele s-au întărit, rupeți orice aglomerări cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
1
Bateți împreună sucul de rodie, oțetul și șalota și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți în 3 linguri ulei, rămânând 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați sferturile de dovleac transversal în felii groase de 1/2 inch. Aruncați cu 1 lingură de ulei și sare și piper după gust într-o tigaie superficială și aranjați feliile în 1 strat. Prăjiți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Dovleac
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Scoateți din cuptor, apoi acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
Tăiați mămăliga într-un dreptunghi de 9 pe 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
2
Tăiați mămăliga în pătrate de 6 (3 inci), apoi înjumătățiți fiecare pătrat în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți mămăliga în 2 loturi, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute (dacă este necesar, folosiți uleiul de lingură rămas pentru al doilea lot).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați ca gătit pe o farfurie și păstrați-l cald, acoperit.
1
Radeți 12 benzi din brânză cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Bateți vinaigreta, apoi aruncați rucola într-un castron mare cu suficientă vinaigretă pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Rucola
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați mai multe bucăți de dovleac și 1 bucată de mămăligă pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu rucola, mai mult dovleac și mămăligă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Mamaliga
Dovleac
4
Se presară cu semințe de dovleac confiate și se acoperă cu așchii de parmezan, apoi se stropesc cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Vinetă
Parmezan
1
* Polenta, întinsă pe foaie de copt și încă nu prăjită, poate fi răcită până la 1 zi. * Semințele de dovleac confiate pot fi preparate cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Pentru a suci o rodie, rulați-o ferm pe o suprafață de lucru până când se simte mai moale, apoi tăiați o mică gaură în piele și strângeți-o.