Salată Caldă De Ciuperci

Salată Caldă De Ciuperci
Salata caldă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Ciuperci, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată caldă de cartofi și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Curățați ciupercile perindând blaturile cu un burete curat. Nu le spăla!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Scoateți și aruncați tulpinile și feliați capacele cu grosimea de 1/4 până la 1/2 inch. Într-o tigaie mare, încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciupercile, sarea și piperul în tigaie și sotati timp de 3 minute la foc mediu, aruncând frecvent. Reduceți focul la minim și sotati încă 2 până la 3 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, aranjați rucola pe 4 farfurii de prânz (sau pe un platou) și acoperiți fiecare porție cu 2 felii de prosciutto. Când ciupercile sunt fierte, adăugați oțetul de sherry și restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia fierbinte. Puneți ciupercile și sosul deasupra prosciutto-ului. Cu un cojitor de legume, faceți așchii mari de parmezan și așezați deasupra ciupercilor fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Oțet De SherryOțet De Sherry
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Presărați roșiile uscate la soare, frunzele de pătrunjel, sarea și piperul și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista