Runda 2: spaghete și chiftele Calzones
(Web exclusiv) rundă 2: spaghete și chiftele Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1083 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză mozzarella, ceapă, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Chiftele Calzones, Chiftele Calzones, și Chiftele Calzones.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau dacă aveți o foaie de copt antiaderentă, căptușeala nu este necesară.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Așezați pe o suprafață de lucru înmuiată și folosind un sucitor, întindeți aluatul într-o rundă mică de aproximativ 6 până la 8 inci în diametru. Repetați cu bucățile rămase de aluat. Pune deoparte.
Așezați aproximativ un sfert din spaghetele rămase cu Chifteleîn centrul aluatului rotund. Se acoperă cu 1 lingură de sos și se presară cu o lingură de brânză.
Ungeți marginile aluatului cu puțină apă. Îndoiți aluatul pentru a face o jumătate de cerc și sertizați marginea cu o furculiță.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu umplutura rămasă și aluatul.
Se introduce la cuptor și se coace 35 de minute sau până se rumenesc.
Se servește fierbinte cu o parte de sos de roșii.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare combinați laptele și pâinea.
Lăsați pâinea să absoarbă laptele.
Adăugați ingredientele rămase pentru chiftele, cu excepția brânzei. Folosind mâinile, combinați ușor toate ingredientele până când acestea sunt bine amestecate. Luați aproximativ 3 linguri de amestec de carne și rulați într-o bilă și apăsați într-o plăcintă.
Așezați un cub de mozzarella sau 1 lingură de brânză mărunțită pe patty și ridicați părțile laterale din jurul brânzei și rotiți-le între mâini pentru a forma o bilă.
Așezați pe o foaie de copt antiaderentă sau pe o foaie de copt pulverizată cu spray de gătit antiaderent. Repetați procesul cu restul de carne și brânză.
Puneți chiftelele în cuptor și gătiți timp de 12 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și dați deoparte.
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și așezați pastele pe un platou mare de servire.
Într-un vas mediu se încălzește uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și sotati timp de 3 minute.
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți timp de 10 minute. Amestecați ușor chiftelele și orice picături de tigaie din foaia de copt și fierbeți încă 5 minute.
Așezați chiftelele peste spaghete, turnați sosul deasupra și serviți imediat.