Rulouri De Varză Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Sarmale sarmale Low Carb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 811 calorii, 56G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ceapă, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Slaw cu conținut scăzut de carbohidrați cu carne de vită și varză, Cel Mai Bun Unt De Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Tortilla de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu apă și continuați să fierbeți - puneți varza și îndepărtați ușor frunzele pe măsură ce se separă de cap - puneți-le deoparte pentru rulare.Puneți la microunde legumele congelate - scurgeți foarte bine și setați aside.In o tigaie mare (eu folosesc un wok)ulei de căldură.Gatiti ceapa la foc mediu pana la opac.adăugați carnea și brown.at în acest moment, veți infuza carnea cu multă aromă-veți adăuga: pudră de usturoi, oxo, sos de friptură, Worcestershire, sos de soia și amestecați bine și continuați să gătiți câteva minute.
Adăugați ciupercile și legumele amestecate și amestecați continuând să gătiți la foc mic.
Adăugați brânza de vaci și ouăle - gătiți bine - ouăle trebuie gătite complet (aproximativ 10 minute).
Adăugați brânză și amestecați bine pentru a lega ingredientele împreună.Puneți amestecul deoparte și lăsați să se răcească.
Se toarnă puțin din sosul de spaghete în fundul vasului de copt sigur pentru cuptor pentru a acoperi fundul.
Așezați o lingură mare de umplutură în mijlocul frunzei de varză lângă coloana vertebrală -
Rulați ușor plierea marginilor în timp ce mergeți - puneți în vasul sigur al cuptorului și continuați cu crearea dvs. până când nu mai aveți varză. Dacă aveți frunze mici, puteți suprapune două pentru a face încă o rolă de varză --.Distribuiți uniform roșiile peste toate rulourile de varză pe care le-ați creat.Distribuiți uniform sosul de spaghete peste toate rulourile de varză pe care le - ați creat, asigurându-vă că toate sunt complet acoperite-puteți folosi puțină apă la final doar pentru a vă asigura că sunt acoperite.se presara cu parmezan.
Coaceți într-un cuptor de 177° timp de (1 oră dacă congelați) sau 2 ore dacă serviți.Dacă înghețați unele sau toate rulourile de varză - scoateți - le din cuptor - lăsați să se răcească - acoperiți cu folie-și congelați. Pentru a reîncălzi-gătiți la350 - timp de 1 oră-dacă este încă înghețat timp de 1 1/2 ore.