Rulouri De Varză Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Rulouri De Varză Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați
Sarmale sarmale Low Carb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 811 calorii, 56G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ceapă, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Slaw cu conținut scăzut de carbohidrați cu carne de vită și varză, Cel Mai Bun Unt De Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Tortilla de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu apă și continuați să fierbeți - puneți varza și îndepărtați ușor frunzele pe măsură ce se separă de cap - puneți-le deoparte pentru rulare.Puneți la microunde legumele congelate - scurgeți foarte bine și setați aside.In o tigaie mare (eu folosesc un wok)ulei de căldură.Gatiti ceapa la foc mediu pana la opac.adăugați carnea și brown.at în acest moment, veți infuza carnea cu multă aromă-veți adăuga: pudră de usturoi, oxo, sos de friptură, Worcestershire, sos de soia și amestecați bine și continuați să gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ciupercile și legumele amestecate și amestecați continuând să gătiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Adăugați brânza de vaci și ouăle - gătiți bine - ouăle trebuie gătite complet (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Adăugați brânză și amestecați bine pentru a lega ingredientele împreună.Puneți amestecul deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Se toarnă puțin din sosul de spaghete în fundul vasului de copt sigur pentru cuptor pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați o lingură mare de umplutură în mijlocul frunzei de varză lângă coloana vertebrală -
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Rulați ușor plierea marginilor în timp ce mergeți - puneți în vasul sigur al cuptorului și continuați cu crearea dvs. până când nu mai aveți varză. Dacă aveți frunze mici, puteți suprapune două pentru a face încă o rolă de varză --.Distribuiți uniform roșiile peste toate rulourile de varză pe care le-ați creat.Distribuiți uniform sosul de spaghete peste toate rulourile de varză pe care le - ați creat, asigurându-vă că toate sunt complet acoperite-puteți folosi puțină apă la final doar pentru a vă asigura că sunt acoperite.se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Coaceți într-un cuptor de 177° timp de (1 oră dacă congelați) sau 2 ore dacă serviți.Dacă înghețați unele sau toate rulourile de varză - scoateți - le din cuptor - lăsați să se răcească - acoperiți cu folie-și congelați. Pentru a reîncălzi-gătiți la350 - timp de 1 oră-dacă este încă înghețat timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista