Rulouri de roșii cu busuioc
Rulourile cu roșii și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă are 12 porții. O porție conține 167 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 54% , ceea ce este destul de bun. Stive de vinete la grătar și roșii Heirloom cu sos de busuioc și roșii , supă cremă de roșii uscate la soare Alouette și busuioc și sos de vin cu roșii Heirloom, busuioc și ulei de măsline peste paste sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, uleiul, sarea și 2-1/2 căni de făină; bateți până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare.
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Între timp, într-o tigaie, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați roșiile, sosul de roșii, usturoiul, sarea, busuiocul și piperul. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până se îngroașă. Răciți la 110°-115°.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți-l în 12 bucăți. Formați fiecare bucată sub formă de bilă.
Așezați bile la o distanță de 7,5 cm unul de celălalt pe o tavă de copt unsă. Faceți o adâncitură în centrul fiecărei bile; adăugați 1 lingură de umplutură.
Presărați cu parmezan. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 20 de minute.
Coaceți la 190°C timp de 25-30 de minute sau până se rumenește.
Scoateți din tavă pe un grătar de sârmă.