Rulouri De Crab Thailandeze

Rulouri De Crab Thailandeze
Reteta role de Crab Thai este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze de salată de unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt ROYAL THAI CRAB PRĂJITURI, Salată de Crab în stil thailandez în Papaya, și Crab În Stil Thailandez Și Pudră De Porumb.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de crab, maioneza, pasta de tamarind, piperul chile și sarea. Lingurați aproximativ 2 linguri de amestec pe centrul unui pătrat de rulou de primăvară. Îndoiți un colț chiar lângă umplutură și apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrabmeatCrabmeat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Ungeți secțiunea deschisă a ruloului cu gălbenuș de ou. Acest lucru nu doar sigilează ruloul, ci îl și crispează. Îndoiți cele două colțuri de ambele părți ale colțului pliat spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
ChipsChips
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Rotiți bine umplutura spre punctul rămas. Sigilați punctul cu puțin mai mult ou, dacă este necesar. Repetați cu ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați suficient ulei într-o tigaie grea pentru a acoperi rulourile aproximativ la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se încălzește la foc mediu-mare până când uleiul este fierbinte. Fry rulează câteva la un moment dat timp de 45 până la 50 de secunde, până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Pentru a face sosul de scufundare, combinați oțetul de orez, sosul de soia, cățelul de usturoi și zahărul în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Pentru a servi, aliniați un platou de servire cu frunze de salată și așezați un bol mic din sosul de scufundare în centru. Aranjați rulourile de crab deasupra frunzelor de salată în jurul scufundării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista