Rollitos De Pollo en Salsa de Guajillo (rulouri de pui în sos de piper Guajillo)

Rollitos De Pollo en Salsa de Guajillo (rulouri de pui în sos de piper Guajillo)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Rollitos De Pollo en Salsa de Guajillo (rulouri de pui în sos de piper Guajillo) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 327 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ciuperci, oregano, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco y Papas al Guajillo), Carne de vită mărunțită în sos Guajillo (Carne Deshebradan en Salsa Roja ), și Salsa Guajillo și Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sfertul de ceapă și cățelul de usturoi pe o tigaie mică și puneți-l în cuptor pentru a se prăji pe măsură ce cuptorul ajunge la temperatură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați o dată auriu.
4
Între timp, încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul tocat și se gătește aproximativ un minut până se rumenesc și se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă ciuperci și se gătește un minut sau două până când aroma de usturoi a infuzat ciupercile și acestea nu mai sunt ude. Se amestecă coriandrul, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Pregătiți rulourile așezând fiecare piept de pui pe suprafața de lucru. Puneți o parte din umplutura de ciuperci pe centrul pieptului de pui, apoi acoperiți cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Rulați într-un cilindru ferm și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați rulourile de pui; căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți până când ajung la o temperatură internă de 160 grade F (70 grade C), 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
În timp ce puiul se coace, aduceți apa la fierbere și albiți ardeii iute guajillo până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Puneți ardeii iute într-un blender, împreună cu roșiile, ceapa prăjită și usturoiul prăjit; piure până se omogenizează, folosind apă după cum este necesar pentru a face un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă sosul piure și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Se toarnă sucul de portocale, se condimentează cu oregano și se sare după gust. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
16
Pentru a servi, scoateți scobitorii din rulourile de pui și feliați fiecare în 3 sau 4 felii. Aranjați pe farfurii și faceți baie cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista