Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile indiene calde și picante. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 106 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru, roșii, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Linte Cu Cartofi Și Condimente Calde Indiene, Roșii verzi cu condimente indiene, și Dovlecei și roșii condimentate indiene.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.