Risotto de ciuperci și usturoi prăjit necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 392 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți capete de usturoi, madeira, ciuperci porcini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal mediteranean. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto De Ciuperci Cu Unt De Usturoi, Creveți de usturoi cu spanac și Risotto de ciuperci, și Risotto De Ciuperci Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați partea superioară a fiecărui cap de usturoi; aruncați. Frecați partea tăiată a fiecărui cap de usturoi cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați usturoiul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Combinați pulpa de usturoi și 2 linguri de Madeira într-un bol; mash cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aduceți la fierbere 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați porcini; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
8
Scurgeți printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid înmuiat; tocați porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Combinați lichidul porcini și restul de 3 1/2 căni stoc; aduceți la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
11
Adăugați restul de 2 linguri de ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ciuperci cremini și shiitake; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă porcini.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
15
Adăugați restul de 1/2 cană de Madeira; gătiți 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă în 1 1/2 cani stoc; gatiti 4 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
16
Adăugați stocul rămas, 3/4 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Rezervă 1/3 ceașcă stoc de la ultima adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
17
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați amestecul de usturoi, stocul rămas, brânza, sarea, piperul și salvia tocată. Lingură în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.