Rhubarb Fool cu căpșuni necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână căpșuni, suc de portocale, rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Încearcă Căpșuni și ciocolată prost, Nebunul De Rubarbă, și Nebunul De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, zahărul, sucul de portocale și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 6-8 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Rubarbă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Procesați amestecul de rubarbă într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-un castron; la frigider, acoperit, până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Chiar înainte de servire, într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor în piure de rubarbă și căpșuni.