Puiul cu coajă de Pecan al Mariei
Puiul cu coajă de Pecan al Mariei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți jumătăți de piept de pui - pounded la 1/ness, condimente de păsări de curte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Pui Cu Coajă De Pecan, Pecan Crusted Pui, și Pecan Crusted Pui.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ouăle cu laptele. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, condimentele, scorțișoara, nucile pecan, zahărul și sarea și piperul.
Înmuiați puiul în amestecul de ouă și apăsați în amestecul de pecan.
Se prăjește în ulei de măsline fierbinte până devine auriu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Verificați pentru a vă asigura că nucile pecan nu ard.
Așezați pe prosop de hârtie pentru a se scurge.