Pui De Alune

Pui De Alune
Pui alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 963 calorii, 47G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii de prune, suc de lămâie, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, Prajiturele cu alune Brownie cu unt de alune, și Pui De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați puiul pe o suprafață de lucru și lăsați-l în grosime de 3/4 inci cu un kilogram de carne. Pulsează alunele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin. Puneți deoparte 3 linguri de alune și combinați restul cu panko, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și întindeți uniform pe o foaie de copt. Condimentează puiul cu un vârf de sare și piper. Bateți ouăle împreună cu 1/2 linguriță de sare, apoi înmuiați fiecare pui, lăsând excesul să se scurgă. Dragați puiul în amestecul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu mare până la cald, apoi adăugați pui, 2 pe rând și rumeniți, întorcând o dată, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rumeniți puiul rămas cu aceeași cantitate de ulei pentru fiecare lot, ștergând tigaia după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți puiul pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce puiul gătește, bateți împreună mierea, sucul de lămâie, usturoiul și 1/4 linguriță de sare într-un bol mediu. Treceți încet uleiul de măsline în pansament în timp ce bateți. Odată cremos și neted, amestecați cele 3 linguri rezervate de alune. Aruncați împreună pansamentul cu inimile romaine, roșiile și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine HeartsRomaine Hearts
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista