Pui cu roșii și usturoi
Puiul cu roșii și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 530 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați paste în greutate, pulpe de pui, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Flambat Cu Roșii Și Usturoi, Spaghete cu lămâie-usturoi cu pui și roșii, și Pui la cuptor cu roșii Cherry și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Sare și piper picioare de pui.
Încălziți tigaia rezistentă la cuptor sau cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline și unt. Când uleiul / untul este fierbinte, adăugați pulpe de pui în tigaie. Folosind clești, maro pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Scoateți puiul din tigaie.
Se toarnă vin, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi orice bucăți. Gatiti 1 minut.
Se toarnă roșiile cu sucul lor și se adaugă pasta de roșii.
Adăugați sare și piper după gust, amestecând pentru a combina. Aduceți sosul la fierbere, apoi opriți focul.
Adăugați o mulțime de ierburi proaspete, 8 căței de usturoi decojit (dar întreg) și pulpele de pui. Puneți capacul pe oală și gătiți la cuptor timp de 1 oră.
Scoateți oala din cuptor și lăsați-o să stea pe blat cu capacul pus în timp ce fierbeți pastele.Gatiti pastele la al dente,
Se scurge și se adaugă într-un castron mare de servire.
Scoateți capacul și verificați sosul. Dacă este prea subțire, scoateți puiul din oală și fierbeți sosul pe plită timp de 5 până la 10 minute. Verificați condimentele și ajustați ca needed.To serviți, turnați sosul peste pastele fierte, apoi aranjați bucățile de pui deasupra.
Se presară generos cu parmezan proaspăt și se servește cu pâine franceză crustă.Yum!(Fel de mâncare poate fi servit cu orez sau piure de cartofi, în schimb!)