Pui cu merișoare

Pui cu merișoare
Puiul cu merișoare ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde rețetele pentru felurile principale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 625 de calorii . Mergi la magazin și cumpără unt, amestec pentru umplutură, merișoare și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ o oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 71% , ceea ce este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Prăjitură cu lămâie germană cu merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , Salată de pui cu iaurt grecesc cu merișoare și nuci pecan și Pâine cu dovleac și merișoare .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Pregătiți o tavă de copt din sticlă pulverizând cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Crumble De Carne Vegetariană Congelată2 Căni De Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Pentru Garnitura SandvișuluiPentru Garnitura Sandvișului
2
Puneți pieptul de pui într-o tavă de copt și presărați cu brânză. Amestecați supa de pui cu vinul; turnați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Carne De Vită Conservată în Saramură, Tocată GrosierFelii De Carne De Vită Conservată în Saramură, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Presărați puiul cu amestec de umplutură și merișoare; stropiți cu unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
(desprins De Pe Tulpină)(desprins De Pe Tulpină)
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul a atins o temperatură internă de 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Garnitura SandvișuluiPentru Garnitura Sandvișului
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista