Prosciutto-somon învelit cu Salsa caldă de porumb-ciuperci
Somonul învelit cu Prosciutto cu Salsan cald de porumb-ciuperci este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremini, sare și piper, porții și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Curmale calde învelite cu Prosciutto umplute cu migdale prăjite, Gorg, Somon Învelit Cu Prosciutto, și Crostini înveliți în Prosciutto cu Salsa de pepene galben Crudo pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.