Prosciutto și legume murate cu brânză

Prosciutto și legume murate cu brânză
Prosciutto și legume murate cu brânză necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, prosciutto, brânză grosolan parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Prosciutto & Fontina Panini Cu Pesto De Rucola Și Shal Murat, Legume Murate, și Legume Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, cimbru, fulgi de ardei roșu, oțet și sare după gust într-un castron. Aruncați bine pentru a combina, acoperiți și lăsați să stea în afara frigiderului cel puțin o oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va găti legumele și le va mura ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ConopidăConopidă
CiuperciCiuperci
OțetOțet
MuraturiMuraturi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pe o foaie mare de copt căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de parmigiano-reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când brânza arată aurie și dantelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți rondele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Împărțiți prosciutto între 4 farfurii. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și un strop de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra prosciutto pe fiecare farfurie. Zdrobiți discurile parmigiano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
Legume MixteLegume Mixte
CiuperciCiuperci
RucolaRucola
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Fotografie de Lisa Shin
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista