Primăvara târzie întunecată și furtunoasă
Această rețetă servește 1. O porție conține 281 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă $3.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., târziu de primăvară întuneric și furtunoasă ar putea fi un imens fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Un amestec de sirop de rubarbă, apă, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Întuneric Și Furtună, Întuneric Și Furtună, și Întuneric Și Furtună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face siropul de rubarbă, puneți rubarba tocată, apa și zahărul într-o oală cu fund greu. Gatiti la foc mediu mic, acoperit, amestecand ocazional, timp de 7 minute sau pana cand rubarba este frageda si incepe sa se destrame. Se strecoară și se lasă să se răcească.
Pentru a face cocktailul, umpleți un pahar highball cu gheață. Strângeți o bucată de var în pahar și adăugați coajă în pahar.
Adăugați rom, 1 1/2 uncii sirop de rubarbă și bere de ghimbir. Se amestecă ușor, se ornează cu varul rămas.