Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile ușoare de whisky. Această rețetă servește 54 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ulei vegetal, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Boozy Irish Whiskey Cakes, Tort Ușor De Whisky, și Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 9 (5x3-inch) tigaie pâine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, laptele, uleiul, 1/4 cană de whisky și ouăle cu mixer electric la viteză medie 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Whisky
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați 2 căni de nuci; bate 1 minut (aluatul va fi foarte gros). Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
4
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Așezați tigăile pe rafturile de răcire.
6
În timp ce prăjiturile sunt încă calde, într-un alt castron mare, bateți untul topit, 1 1/2 căni de whisky și zahărul pudră cu biciul până se omogenizează. În castron, rezervați 1 1/2 căni glazură; pus deoparte. Cu frigarui de bambus, faceți găuri în vârfurile prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Whisky
Unt
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Bateti
Bol
7
Se toarnă o parte din glazura rămasă peste prăjituri; lăsați să se înmoaie în 1 minut. Repetați până când toată glazura s-a înmuiat în prăjituri. Se răcește complet, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
8
Pentru a rezerva 1 1/2 cesti de glazura, adaugati 2 cani de nuci. Lingura amestec de nuc peste topuri de prăjituri. Prăjiturile pot fi înghețate, înfășurate strâns.