Platou de salată de somon afumat la cald, creson dublu și cartofi

Platou de salată de somon afumat la cald, creson dublu și cartofi
Se poate face rețeta somon afumat la cald, creson dublu și platou de salată de cartofi în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 291 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână creson de muștar, oțet de cidru, muștar integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Platou de somon afumat cu salată de fenicul, Platou De Somon Afumat, și Platoul de somon afumat al lui Lulu.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul, bateți toate ingredientele împreună într-un castron cu niște condimente sau puneți-le într-un borcan cu șurub și agitați bine. Se poate face cu până la 2 zile în avans. Gatiti cartofii in multa apa clocotita timp de 10 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se scurge, se răcește ușor, apoi se taie.
3
În timp ce cartofii se gătesc, albiți fasolea verde în multă apă clocotită timp de 4 minute până când este gătită, dar totuși cu o ușoară criză, scurgeți-o, reîmprospătați-o în apă cu gheață pentru a le opri să gătească mai departe, apoi scurgeți-o din nou. Gatiti ouale de prepelita timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se scurge, se pune sub apă rece, apoi se curăță și se înjumătățește. Fulgați somonul în bucăți mari într-un castron și feliați ceapa de primăvară. Toate aceste lucrări se pot face în avans. Chiar înainte de servire, înjumătățiți, curățați și feliați avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Aceasta este mai degrabă o salată stratificată decât o salată aruncată, așa că începeți prin a împrăștia năsturelul și cicoarea pe un platou. Împrăștiați diferite pumni la un moment dat cu toate celelalte ingrediente (dar nu și cresonul de muștar), astfel încât acestea să fie distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creson De GrădinăCreson De Grădină
AndiveAndive
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Stropiți peste două treimi din pansament, apoi presărați peste cresonul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Creson De GrădinăCreson De Grădină
7
Serviți cu pansamentul rămas pe lateral.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista