Plăcintă pufoasă cu gelatină de portocale
Rețeta de plăcintă pufoasă cu gelatină de portocale poate fi preparată în aproximativ 15 minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 200 de calorii . Această rețetă are 8 porții și costă 64 de cenți per porție. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mandarine, lapte evaporat, gelatină de portocale și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor mediu de 45% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ vafe uimitoare de pufoase , tort pufos cu afine și clătite pufoase cu citrice și nucă de cocos .
Instrucțiuni
Scurgeți lichidul din portocale într-o cană gradată.
Adăugați suficientă apă cât să măsoare 1 cană; puneți portocalele deoparte.
Turnați lichidul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Adăugați gelatina, amestecând până se dizolvă.
Transferați într-un bol mare; puneți telurile mixerului în bol. Acoperiți și dați la frigider până când amestecul devine siropos.
Adăugați laptele. Bateți la viteză mare până aproape își dublează volumul. Încorporați mandarinele.
Se toarnă în crustă. Se dă la frigider timp de 2-3 ore sau până se întărește.
Decorați cu felii de portocală.