Plăcintă Cu Mentă De Ciocolată Congelată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mentă de ciocolată înghețată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 376 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, înghețată vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tablă De Șah De Ciocolată Cu Mentă Congelată, Desert De Mentă De Ciocolată Congelată, și Plăcintă Cu Ciocolată Înghețată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 275 sec.
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; bate până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Se întinde pe părțile inferioare și în sus ale unui 9-in uns și presărat cu făină. placă de plăcintă adâncă.
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezea să se răcească complet în interiorul cuptorului.
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță grea mică, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zahărul și laptele evaporat. Gatiti la foc mic 45-60 de minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă extractele și sarea. Se răcește la temperatura camerei.
Întindeți înghețata în crustă de bezea. Îndoiți frișca în sosul de ciocolată răcit.
Se întinde peste stratul de înghețată; acoperiți și congelați până când este ferm.