Plăcintă Cu Mentă De Ciocolată Congelată

Plăcintă Cu Mentă De Ciocolată Congelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mentă de ciocolată înghețată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 376 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, înghețată vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tablă De Șah De Ciocolată Cu Mentă Congelată, Desert De Mentă De Ciocolată Congelată, și Plăcintă Cu Ciocolată Înghețată Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se incalzeste cuptorul la 275 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; bate până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Se întinde pe părțile inferioare și în sus ale unui 9-in uns și presărat cu făină. placă de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezea să se răcească complet în interiorul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță grea mică, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zahărul și laptele evaporat. Gatiti la foc mic 45-60 de minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; se amestecă extractele și sarea. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Întindeți înghețata în crustă de bezea. Îndoiți frișca în sosul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Se întinde peste stratul de înghețată; acoperiți și congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista