Plăcintă Cu Cremă De Nucă
Plăcinta cu cremă de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 367 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, coajă de patiserie, ghimbir măcinat și scorțișoară măcinată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încearcă Cremă de nucă de cocos Pie...My cele mai preferate placinta cu crema de vreodată, Cremă de nucă de cocos Pie...My cele mai preferate placinta cu crema de vreodată, și Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate;aruncați semințele.
Așezați dovleceii tăiați cu fața în jos într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați apă fierbinte. Acoperiți și cuptorul cu microunde timp de 13-15 minute sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți pulpa și piureul. Puneți deoparte 1-1 / 2 căni de dovlecei (salvați dovleceii rămași pentru o altă utilizare).
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă dovlecelul până se omogenizează. Bateți zahărul, toppingul de caramel, scorțișoara, sarea, ghimbirul și cuișoarele până se amestecă.
Într-un castron mic, amestecați laptele rece și amestecul de budincă timp de două minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă în amestecul de dovlecei.
Lingură în coajă de patiserie. Se da la frigider cel putin 3 ore.
Se ornează cu frișcă și nucă de cocos.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este McFadden Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![McFadden Recolta Târzie Riesling]()
McFadden Recolta Târzie Riesling
Late Harvest și Botrytis-binecuvântat, ca Chantoteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Honeyed caise întâlnește plăcintă cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.