Pizza iubitoare de carne copioasă
Pizza iubitoare de carne consistentă necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 129g de grăsime, și un total de 2134 calorii. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie cu acțiune rapidă, făină de porumb, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Pizza iubitoare de carne copioasă, Pizza iubitorului de carne, și Pizza iubitorului de carne.
Instrucțiuni
În castron mediu, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă făina, uleiul și sarea. Bateți energic 20 de lovituri cu lingura.
Lăsați aluatul să se odihnească în castron 20 de minute.
Între timp, mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 218°. Ungeți 2 foi de prăjituri sau tigăi de pizza de 12 inci cu ulei suplimentar.
Se presară cu făină de porumb. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz și ceapa este fragedă; scurgere.
Împărțiți aluatul în jumătate. Cu degetele înfăinate, bateți fiecare jumătate în rundă de 11 inci pe foaia de prăjituri.
Întindeți sosul de pizza peste rondele de aluat. Completați fiecare cu amestec de cârnați, ardei gras, măsline, pepperoni și brânză.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită și sosul este bulbuc.