Piure de cartofi și țelină
Cartofi și țelină rădăcină Mash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 67 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Și Țelină, și Rădăcină de țelină și piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați țelina într-un castron. Se acoperă cu apă rece; se amestecă sucul de lămâie.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Se scurge când este gata să fiarbă.
Așezați cartofii și țelina în ghivece separate; acoperiți cu apă rece.
Adăugați un vârf mare de sare în fiecare oală; aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic; gătiți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute pentru cartofi și 15 până la 20 de minute pentru celeriaci.
Scurgeți țelina. Pulsează într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Scurgeți cartofii, reveniți la oală și adăugați țelina, laptele și untul. Mash cu un masher de cartofi sau pus printr-un ricer. Condimentează cu sare și piper.