Piept pentru o grămadă

Piept pentru o grămadă
Nevoie de un fel principal fără lactate? Brisket pentru o grămadă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,1 USD pe porție. O porție conține 364 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână chifle de hamburger, oțet de cidru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grătare pentru grămadă, Mac ' N ' Brânză pentru o grămadă, și O grămadă colorată de baloane.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, piept maro în ulei pe ambele părți; transferați la un 3-qt. aragaz lent. În aceeași tigaie, călește țelina și ceapa timp de 1 minut. Adăugați treptat bulionul, sosul de roșii și apa; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați zahărul, amestecul de supă și oțetul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Se toarnă peste piept.
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Grăsime degresată din sucurile de gătit.
6
Serviți carnea în chifle cu sucuri de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru piept. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Kilikanoon Covenant Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Kilikanoon Covenant Shiraz
Legământul din 2008 este de culoare Roșu aprins, cu nuanțe de roșu tineresc. Nasul emană note delicorice, macină de cafea și măsline negre sărate, căsătorite cu cărbune picant de stejar francez. Aromele întunecate și picante se transmit impresionant în palat. Gustul său fără sudură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista