Piept de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir

Piept de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir
Pieptul de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de pui, jumătăți de piept de pui, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Saut Varza De Bruxelles Mărunțită Cu Ierburi Proaspete Și Shal Crocant, Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete, și Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare până la sclipire. Condimentați ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper și așezați-le cu pielea în jos în tigaie. Gatiti, rotind o data, pana cand este ferm la atingere, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pieptul de pui pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3
Adăugați sucul de lămâie în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de tigaie cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulionul de pui și ghimbirul și aduceți la fierbere. De pe foc, adăugați busuiocul și menta în tigaie și rotiți tigaia pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Împărțiți puiul între cele 2 farfurii și lingurați sosul de ierburi peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Servi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista