Piept de pui cu glazură balsamică de miere
Piept de pui cu miere-balsamic glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 178 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, jumătăți de piept de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Pui Cu Glazură Balsamică De Miere, Piept de curcan la grătar cu glazură de miere și mere, și Somon cu glazură de miere balsamică.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; presărați peste ambele părți ale puiului.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Transferați puiul într-un platou; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați oțet și miere în tigaie. Se fierbe 1 minut sau până când glazura se îngroașă; amestecați constant.
Se toarnă glazura peste pui.