Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de ciocolată

Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de ciocolată
Pere de vin roșu Braconat cu umplutură de ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 390 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de apă, sos de ciocolată, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de Mascarpone, Pere Braconate Cu Vin Roșu, și Pere Braconate Cu Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fundul fiecărei pere și miezul de jos pentru a da fiecărei pere un fund plat pentru a sta în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Combinați vinul, apa, zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și anasonul stelat într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și aranjați perele pe părțile lor în cratiță. Fierbeți perele timp de 10 până la 12 minute. Întoarceți perele și continuați să fierbeți până când sunt fragede și ușor înțepate cu o furculiță, 8 până la 10 minute. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți perele din amestecul de vin și puneți-le într-un vas de servit, stând în poziție verticală. Continuați fierberea sosului de vin până se reduce la aproximativ 3/4 cană, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Umpleți cavitatea de bază a fiecărei pere cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Se toarnă sos de vin peste fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista