Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de ciocolată
Pere de vin roșu Braconat cu umplutură de ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 390 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de apă, sos de ciocolată, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de Mascarpone, Pere Braconate Cu Vin Roșu, și Pere Braconate Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fundul fiecărei pere și miezul de jos pentru a da fiecărei pere un fund plat pentru a sta în poziție verticală.
Combinați vinul, apa, zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și anasonul stelat într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și aranjați perele pe părțile lor în cratiță. Fierbeți perele timp de 10 până la 12 minute. Întoarceți perele și continuați să fierbeți până când sunt fragede și ușor înțepate cu o furculiță, 8 până la 10 minute. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Scoateți perele din amestecul de vin și puneți-le într-un vas de servit, stând în poziție verticală. Continuați fierberea sosului de vin până se reduce la aproximativ 3/4 cană, încă 5 până la 10 minute.
Umpleți cavitatea de bază a fiecărei pere cu sos de ciocolată.
Se toarnă sos de vin peste fiecare pere.