Pere asiatice, busuioc și suc de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați pere asiatice, busuioc și suc de lămâie. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de suc de busuioc din 2 căni de frunze și tulpini de busuioc, suc de țelină din 4 tulpini de țelină, suc de lămâie din 2 lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Radicchio, Chayote, Pere Asiatice , Busuioc Și Nuci Pecan, Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, și Castravete, andive, varză, măr verde, ghimbir și suc de lămâie Meyer (suc verde ).
Instrucțiuni
Se amestecă bine sucurile, se împarte între două pahare și se servește imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.