Parfaits de căpșuni-Mango cu Topping de ghimbir

Parfaits de căpșuni-Mango cu Topping de ghimbir
Parfaits de căpșuni-Mango cu Topping de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 423 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sorbet de portocale, coajă de portocală, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mango-Ghimbir Parfaits, Mango-Căpșuni Parfaits Iaurt, și Plăcintă cu rubarbă de căpșuni cu topping de pesmet de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați căpșunile, zahărul, sucul și coaja într-un castron și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați linguri de sorbet și înghețată în boluri adânci sau pahare parfait. Se acoperă cu un strat de sos și se repetă cu un alt strat de sorbet și înghețată. Se acoperă cu sosul rămas, firimiturile și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SorbetSorbet
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista